Klacht: bagage betaald en nu geen recht op bagage

op 20 juni 2017 over air arabia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 15-06 extra bagage toegevoegd voor mij en mijn vrouw en 40 euro betaald, vandaag hebt ik de zitplaatsen geselecteerd en niet gekeken wat er bij de bagage stond nadat ik had gedrukt op verder gaan kwam ik er achter dat de bagage opeens op geen bagage stond, ik heb gebeld naar de vliegmaatschapij en die gaven aan dat het mijn eigen fout is en het enigste wat ik kan doen is weer 40 euro betalen voor de extra bagage.

Gewenste Oplossing:

ik wil dat ze de bagage waarvoor ik heb betaald toevoegen aan mijn vlucht of dat ze 40 euro terugstorten naar mijn bankrekeningnummer

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over air arabia

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over air arabia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mohamed1953