Klacht: badpakken niet meer op voorraad

op 26 april 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wanneer ik de folder krijg en er staat dat er badpakken vanaf maandag 25-4 2016 in de schappen zullen liggen kan ik mij niet voorstellen dat wanneer ik maandagmorgen er om acht in de winkel ben dat er al niks meer is . Dit noem ik geen folder aanbieding vooral niet wanneer de badpakken zaterdags vermoedelijk al in de bakken liggen na zes uur . Hoe kan je dan op tijd zijn om er van mee te profiteren .

Gewenste Oplossing:

ik zou graag zien dat het dan ook vanaf maandagmorgen in de bakken ligt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 26 april 2016 om 16:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door alkawe