Klacht: Babybedje besteld via Facebook reclame

Gothica op 23 februari 2021 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Klacht:
Ik heb op 14februati een bestelling gedaan van €29,99 bij Essente.shop via Facebookreclame daarna heb ik.een email gekregen met daarin bedankt voor je bestelling met een link om naar je bestelling te kijken maar nu doet de link het dus niet en heb vandaag 23 februari een e-mail gestuurd maar het emailadres is ook nog eens onjuist en bestaat dus ineens ook niet meer!!!! In de mail stond als naam ook nog eens Nevino en nebular vermeld.

Gewenste Oplossing:

Of als ik het bedje heb zoals hij beschreven staat dus compleet of mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gothica