Klacht: Avast is het naarste virus

op 30 juli 2017 over AVAST in de categorie Bewaking & Beveiliging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er word automatisch een bedrag afgeschreven terwijl bij de trial versie word aangegeven dat je 30 dagen trial versie krijgt en daarna moet aangeven of je verder wilt gaan met het abbo. Werd erg verrast dat ik ineens door een onbekende geldinner 40 euro van me rekening af is gegaan. na wat onderzoek kwam ik uit bij Avast en kan nergens hier iets over terug vinden of wijzigingen aanmaken.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVAST

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVAST nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jmvdneut