Klacht: Artikelen worden niet geleverd en jij mag bewijzen dat je ze niet hebt ontvangen….. wat!!!?

JTVin op 23 november 2022 over AliExpress in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Notificaties van Alliexpress zeggen dat mijn bestelling rond 7:30 uur afgeleverd is. Maar die dag geen bezorger op de bewakingsbeelden te zien. En ook nog nooit een postbode zo vroeg hier gezien …. Dit dus aan de verkoper gemeld. Maar deze zegt in het kort, jammer dan….. vraag maar een disput aan. Heb ik dus gedaan. En wat zegt Aliexpress, bewijs maar even dat u geen pakket heeft ontvangen! We willen dat u een officieel document aanleverd van PostNL waarin staat dat er geen pakket bij u is afgeleverd. Wat een waardeloos bedrijf zeg. Dus je kunt gewoon fluiten naar je geld. Ik bestel hier in ieder geval nooit weer.

Gewenste Oplossing:

De artikelen zijn niet geleverd, dus ik wil mijn geld gewoon terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AliExpress

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AliExpress nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JTVin