Klacht: Artikel retour gestuurd, maar geen geld niet terug

op 16 augustus 2017 over Guess in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Inmiddels al 2 maanden geleden een tas besteld en betaald bij Guess, toch niet mijn ding dus weer retour gestuurd naar Italië. Los van het feit dat ik daar gewoon voor moest betalen (13 euro! Terwijl op de site staat dat het gratis is, maar ze sturen een label dat je niet kunt openen), heb ik mijn geld NIET terug gehad en zeggen ze dat ze mijn retour niet ontvangen hebben. Stelletje smerige achterbakse Italianen zijn het! Wat een SLECHT MERK!!!

Gewenste Oplossing:

MIJN GELD TERUG

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guess

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guess nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Desiree222