Klacht: Artikel niet beschikbaar

op 13 juli 2015 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met mijn Extra voordeelkaart een artikel geactiveerd nl. van NYC de base coat. Was geldig tot en met 11 juli. Op maandag 6 juli bij ,kruidvat aan de Nootweg in Loosdrecht geweest schijnt dat NYC artikelen nietverkocht worden. In Bussum aan de Nassaulaan gegaan, daar wel NYC artikelen maar geen base coat in hun assortiment. Vervolgens naar het Kruidvat aan de Gijsbrecht van Amstelstraat te Hilversum gegaan. Filiaalhouder gesproken en zij deelde mij ook mee wel NYC artikelen maar geen base coat

Gewenste Oplossing:

Graag wik ik in de mogelijkheid om alsnog gebruik te maken van de actie en ook in welk filiaal ik het wrl kan krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Josseline