Klacht: artikel eind oktober 2016 besteld en betaald maar nog nooit gekregen..

op 27 januari 2017 over MyXLshop in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eind oktober een artikel besteld en betaald, en heb dit artikel nog steeds niet gekregen. Heb er meerdere mailtjes achteraan gestuurd, en steeds hebben ze een ‘smoes’ en de belofte dat mijn bestelling uit China moet komen . En onderweg is, nadat de eerste bestelling ‘Verloren” is geraakt…Wie heeft ook nare ervaringen met dit bedrijf?

Gewenste Oplossing:

Ik zal tevreden zijn wanneer mijn bestelde en betaalde artikel netjes bij mij thuis word afgeleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door MyXLshop in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mw.T.Bos