Klacht: Anton heersema

op 31 oktober 2017 over Targetmedia in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi,

Ruim een maand geleden heb ik me aangemeld bij anton heersema website. Ik kreeg de documenten niet geopend. Ik heb meteen eene mail gestuurd. Geen reactie ontvangen. Ik heb binnen twee weken weer een e mail gestuurd. Nog steeds geen geld terug.

Ik vind het echt schandalig sorry.

Gewenste Oplossing:

Geld terug. Binnen 30 dagen kun je die terug krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Targetmedia

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Targetmedia nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Targetmedia in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Targetmedia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Targetmedia

Heeft op 04 juni 2018 om 09:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Manon,

Ik zie dat deze klacht nog steeds open staat en ga er vanuit dat deze al is opgelost maar voor de zekerheid: Anton Heersema is al sinds 2016 geen klant meer van TargetMedia. Je zult hem dan ook rechtstreeks moeten benaderen mocht het probleem niet opgelost zijn .

Met vriendelijke groet,

TargetMedia Supporteam

Alle klachten die gemeld zijn door Manon mccann