Klacht: Anti vrije democratie

op 14 mei 2020 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Recent las ik op Facebook dat een moslim vindt dat een homo een hersenafwijking heeft, dat de in elkaar geslagen homo’s in Amsterdam het geweld tegen hen zelf hadden uitgelokt en dat mijn echtgenote op min 1,5 m achter mij moest lopen. Hierop heb ik gereageerd dat ik dat godsdienstwaanzin vind. Reactie van Facebook zonder begin van enige motivatie wordt mijn opmerking geblokt. De walgelijke uitspraken van de moslims blijven gewoon staan.

Gewenste Oplossing:

Een fatsoenlijk reactie motivatie en rectificatie. Zo is FB een vijand van de vrije seculiere democratie

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wilbert 58