Klacht: Annulering vanwege Corona virus

op 19 maart 2020 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In januari 2020 4 huisjes gehuurd op de Huttenheugte. Vanwege het Coronavirus zelf eens op de site gekeken van Center Parcs hoe zij hiermee omgaan. Daar las ik ik dat je een voucher kunt krijgen voor een latere boeking. Ik wil dat niet. Ik heb € 1.721,85 betaald en inclusief een Multirisk Totale verzekering.v
Vervolgens krijg ik van Center Parcs een nummer van Europe Assistance m.b.t. de verzekering. Daar ben ik nu al uren mee bezig om die te bereiken. Lukt dus absoluut niet. probeer een ander kantoor en uiteindelijk krijg ik een e-mailadres van een Spaanse vestiging. Dit is toch ongelooflijk slecht.

Gewenste Oplossing:

Dat Center Parcs eens echt klantvriendelijk wordt en zaken gaat doen met een betrouwbare verzekeraar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Center Parcs

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Center Parcs nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bert Huttenheugte