Klacht: annulering van de reservatie

op 18 juni 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Mijn bevestigingsnummer is 1934112435 voor de periode van 19/06 tem 26/06. Ik heb mij vergist in de data namelijk ik heb verlof in juli en niet in juni. Ik heb onmiddellijk geannuleerd maar het bedrag zal van mijn rekening gaan omdat dit in de annulatievoorwaarden staat. Ik weet dat het mijn fout is maar kunnen jullie mijn fout accepteren aub? Graag snel antwoord aub.
Groeten
Ingrid

Gewenste Oplossing:

Het is een menselijke fout en ik zou graag deze annulatie zonder kosten willen.
Dank u

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ingrid vandersnickt