Klacht: Annuleren voucher Groupon erg lastig

op 27 december 2017 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Groupon voucher gekocht Park-n-Travel. Toen ik bij Park-n-Travel wilde boeken bleek dit wegens drukte niet (meer) mogelijk. Dat maakt mijn voucher waardeloos. Het annuleren van de voucher wordt je niet makkelijk gemaakt. Het e-mail adres info@groupon.nl, waar ik de annulering kan maken, werkt niet. Kortom: al heel lang bezig met ‘niks’.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de koop van een voucher digitaal ongedaan gemaakt kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door smittiehen