Klacht: Annuleren bestelling

op 22 mei 2020 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil alle goede wil vd wereld via telefonisch contact me gekochte mond maskers annuleren maar via de site lukt dat niet via telefoon niet bereikbaar. Zou in deze tijd toch mogelijk moeten zijn om voor dat een bestelling verzonden wordt je bestelling zonder moeite te annuleren. Groupon doe hier wat aan!

Gewenste Oplossing:

Retour van aankoopbedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wilgeengebruikersnaam666