Klacht: annulatie wegens overboeking

op 28 februari 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een reis geboekt bij hotel De Vos in Echt. Op de dag van vertrek belt de eigenaar me op en deelt me mee dat ik wegens overboeking naar een ander hotel moet dat 7 km verderop ligt en dat ik mijn boeking moet annuleren. Gezien ik de dag zelf heb moeten annuleren heb ik een annulatiekost voor de eerste nacht moeten betalen. Ik heb dit aan booking gemeld en heb 2 voicemailberichten van hotel de vos bijgevoegd als bewijs.
Ik heb nog steeds niets gehoord van booking.

Gewenste Oplossing:

Als ik vergoed wordt voor de kosten ( annulatie en telefoon mobiel van Belgie naar Nederland)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jasmine