Klacht: andere luchtvaartmaatschappij op heenreis

op 09 juni 2016 over Tui in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

29 mei j.l. zijn mijn man en ik vanaf Schiphol naar Alanya (Turkije) vertrokken. We zouden vliegen met Tuifly, de OR 757. Bij instappen bleken we te vliegen met Blueair, een Roemeense prijsvechter. We hebben de reis geboekt om te vliegen met Tuifly en niet met Blueair. Het zou netjes zijn geweest om dit van te voren aan te kondigen, maar we wisten van niks. Een grote teleurstelling voor ons en we zijn het vertrouwen in Tui kwijtgeraakt. terwijl we zo tevreden waren over de vakanties die we vaak in het verleden met jullie gemaakt hebben. Kunnen we dat in de toekomst nog meer meemaken ?

Gewenste Oplossing:

Voortaan zou ik het prettig vinden om dit voorval van te voren te melden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tui

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tui nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door x-marian-x