Klacht: Ander merk medicijnen

op 07 september 2018 over BENU Apotheek in de categorie Apotheken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg van uit het ziekenhuis voorgeschreven Foster inhalator, met mijn herhaalrecept wilde ik mijn medicatie ophalen.ze wilde mij een ander merk geven die ik niet accepteerde. Ze zei dat er afspraken zijn gemaakt welke medicijnen ze mogen meegeven.
Het zelfde euvel is geweest met mijn atorvastine medicijnen voor cholesterol,ook een ander merk dan het ziekenhuis heeft voorgeschreven. Ik krijg last van mijn kuiten,al verschillende keren aangegeven maar krijg geen gehoor.

Gewenste Oplossing:

Als ik de medicijnen krijg die door de artsen van het ziekenhuis zijn voorgeschreven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BENU Apotheek

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BENU Apotheek nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roumimper