Klacht: Nog nooit zo slecht gekleurd

monique.R op 03 oktober 2021 over AMI Kappers in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar weken geleden bij Ami kappers geweest voor highlights. Tijdens het zetten had ik al het gevoel dat de kapster haast had en toen m’n wekkertje werd gezet ging een hele club kapsters met pauze. Mijn wekkertje ging, die heb ik zelf uitgezet omdat er niemand kwam. En toen nog 10 minuten gezeten, zonder dat er iemand kwam. Na het wassen ben ik naar buiten gegaan met nat haar, want betalen voor föhnen vind ik echt bizar. Toen ik een half uur later een borstel door m’n haar haalde schrok ik me kapot. Hele borstel vol afgeknapt haar. M’n hele haar was compleet dood geverfd. Toen ik terug ging kreeg ik de reactie dat ik te snel na mijn vorige behandeling opnieuw ben gaan highlighten. Ik heb toen als reactie gegeven dat ik dit liever van te voren had gehoord, aangezien ze me herkenden. Het werd toen een beetje goed gepraat met ‘het is normaal dat je haar uit valt na ontkleuren’ terwijl de vorige keren mijn haren er goed en gezond uit kwamen. ’s avonds deed ik mijn haar vast en toen pas viel het op dat er allemaal vlekken in m’n haar zaten. De dag er na heb ik een andere vestiging gebeld, omdat ik me niet serieus genomen voelde. Daar heeft een kapster heel lief geprobeerd m’n haar nog te herstellen en er meteen een heel stuk afgeknipt om de schade van haar collega iets te beperken.. nu een paar weken verder is mijn haar op mijn achterhoofd 2x zo dun door al het afgebroken haar en daarnaast zit er zo’n enorme baan in van de highlights dat ik me er kapot voor schaam en dus om beide redenen mijn haren niet meer kan dragen zoals ik wil zonder met een schaamtegevoel rond te lopen. Op meerdere plekken zit, ondanks de moeite van een andere collega, enorme banen die hartstikke scheef lopen. Ben geen zeikerd, klaag niet snel, maar ik ben echt ongelukkig met mijn haar.

Gewenste Oplossing:

Ten 1e zou het fijn zijn dat wanneer je met een klacht komt, het personeel je niet beantwoord met een nette variant van 'het is je eigen schuld', want ik had het nooit laten highlighten als ik wist dat het te snel zou zijn.
Ik zou graag mijn geld terug willen, want ik kan m'n haren niet fatsoenlijk dragen zoals ik wil en daarnaast is mijn haar enorm dun doordat het verbrand is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar AMI Kappers over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door monique.R