Klachten over AMI Kappers

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over AMI Kappers zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 49 klachten nodig voor een plaats in de categorie Kappers

0%
1 klachten gemeld
1 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

AMI Kappers Complimenten

10 knipjes en klaar

Klacht van GebruikersnaamA op 13 mei 2023 over AMI Kappers in de categorie Kappers

Ik heb een klacht over Ami kappers. Ik werd geholpen door een totaal ongeïntereseerde Jill. Ze heeft wat door mijn haar gewoeld, geschikt en nog eens gewoeld. Daarna niet meer dan 10 x een knip gezet, langs de... Lees meer

Verknipt haar

Klacht van Freddy Amelink op 14 maart 2023 over AMI Kappers in de categorie Kappers

Het haar van mijn zoontje volledig verpest Achterkant werdt er zonder pardon afgeschoren en de pony was na 2 x terugkomen nog zo scheef als een hoepel Nooit meer na ami Lees meer

Nog nooit zo slecht gekleurd

Klacht van monique.R op 03 oktober 2021 over AMI Kappers in de categorie Kappers

Een paar weken geleden bij Ami kappers geweest voor highlights. Tijdens het zetten had ik al het gevoel dat de kapster haast had en toen m'n wekkertje werd gezet ging een hele club kapsters met pauze. Mijn wekkertje ging, die... Lees meer

Prijs

Klacht van Brittduistermaat op 13 juli 2021 over AMI Kappers in de categorie Kappers

Mijn partner ging met mijn dochter naar ami kappers voor een knipbeurt gewoon even om de puntjes te laten knippen. Mijn dochter is 1,5 jaar met een koppie met haar. Ze hadden om 09:30 een afspraak en om 10:05 waren... Lees meer

Kleuring

Klacht van Ikbensana123 op 19 mei 2021 over AMI Kappers in de categorie Kappers

Ze hebben mijn haar helemaal verpest. Ik had oranje haren. Hiermee lieten ze me naar huis gaan terwijl ik er niet mee te vreden was. Ik moest de volgende dag komen hier hebben se een toner bij gedaan terwijl ik... Lees meer

Verf vervaagd.

Klacht van Ninavanbuuren op 14 december 2020 over AMI Kappers in de categorie Kappers

In oktober liet ik mijn haar weer 1 kleur verven. Nu in december komen er weer allemaal lichte kleuren te voorschijn en krijgt mijn haar een rode gloed terwijl de oorspronkelijke kleur bruin is. Na te bellen met Ami kappers... Lees meer