Klachten over AMI Kappers

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over AMI Kappers zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van AMI Kappers in de categorie Kappers

4klachten gemeld

Tijdslijn

Verf vervaagd.

Klacht van op 14 december 2020 over AMI Kappers in de categorie Kappers

In oktober liet ik mijn haar weer 1 kleur verven. Nu in december komen er weer allemaal lichte kleuren te voorschijn en krijgt mijn haar een rode gloed terwijl de oorspronkelijke kleur bruin is. Na te bellen met Ami kappers... Lees meer

Slecht geknipt

Klacht van op 06 november 2018 over AMI Kappers in de categorie Kappers

Helaas ging het de eerste keer al mis. Rond augustus heb ik voor het eerst mijn haar laten knippen bij Ami kappers te Velp. Ik had erg lang haar en dat wilde ik laten knippen in een strakke bob. Ik... Lees meer

Afspraak

Klacht van op 16 juni 2018 over AMI Kappers in de categorie Kappers

Ik heb telefonische afspraak gemaakt ik heb duidelijk gezegd voor 15 juni met twee personen kleuren mijn dochter moest uit enschede komen ik zelf woon in goor ik GING naar binnen bij ami in goor het meisje vroeg aan mij... Lees meer