Klacht: Amazon onbereikbaar over niet gedane bezorgingen van bestellingen

op 21 maart 2020 over Amazon in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb drie bestellingen gedaan bij Amazon. De bezorging zou plaatsvinden op vrijdag 13 maart, maximaal op zaterdag 14 maart.. Op zaterdag 21 maart nog steeds niets binnen. Het is mij niet gelukt om Amazon te bellen of te mailen. Ze zijn gewoon niet bereikbaar. Dat is buitengewoon frustrerend. Dit kunnen ze misschien in de USA doen, maar niet in Nederland. Ik zal ook bij de Consumentenbond een klacht indienen, als ik mijn bestellingen woensdag 25 maart nog niet heb ontvangen of anderszins ik mijn geld terug heb gekregen. Ik heb voor
€ 262,53 besteld.

Gewenste Oplossing:

De oplossing is, als ik mijn bestellingen binnen de 3 dagen ontvang of ik mijn geld binnen die tijd terugontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door keesravenstein