Klacht: Alweer niet ontvangen

op 01 september 2018 over Gelderlander in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij zijn 30 jaar abonnee geweest van de gelderlander en hebben de krant op 1 augustus opgezegd ivm met ernstige bezorgklachten. Ik ben van de week gebeld met een aanbieding 4 weken gratis en daarna 26,00 euro. Omdat ik de krant smorgens mis heb ik ons weer lid gemaakt. Per 1 september zou de krant weer komen. Tot mijn stomme verbazing ligt er weer geen krant in de brievenbus. Wij hebben niet echt het gevoel dat we serieus worden genomen. Wat een aanfluiting.de

Gewenste Oplossing:

De krant doordeweeks voor 7.00 en in het weekend ook.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gelderlander

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gelderlander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dhr tempel