Klacht: alle boeken weg en wij draaien op voor de kosten

op 26 juli 2017 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon heeft zijn boeken op de inleverdatum op een stapel op de inlevertafel gelegd (wachtend tot hij aan de beurt was) en deze zijn vervolgens door een medewerker in een doos gedaan. Hij heeft toen aangegeven dat de boeken nog niet waren afgetekend, maar volgens de medewerker was alles in orde. Helaas bleek dit niet het geval, want nu ligt er een factuur van bijna 350 euro op onze mat. Bellen met Iddink hierover heeft geen zin en de leidinggevende (waarvan ik alleen haar voornaam heb gekregen; Magali) weigert mij te woord te staan. Zelden zo behandeld en zo’n slechte service gekregen. De schuld ligt volgens Iddink bij ons en wij moeten opdraaien voor de kosten.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik iemand gesproken heb die er echt over gaat en desnoods betalen we ieder de helft van de kosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hedda