Klacht: Airpad Air 16GB

op 08 november 2017 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had op 22 oktober een Airpad Air 16 GB besteld en een bedrag van €279.95 betaald via online betalen overgemaakt. Maar tot nu toe 7 November 2017 had ik mijn bestelde ipad Air 16 GB nog niet gekregen of geleverd thuis. Wanneer krijg ik de bestelde Air paf Air 16 GB binnen.Hoop in afwachting anders ga ik aangifte doen bij de politie dat ik opgelicht bent.Had er ook de bedrijf benaderd maar ktijg er tot nu toe geen antwoord. z
Hoop in afwachting voor mijn bestelling.
Bij voorbaat vriendelijke dank

Hoogachtend
w m chung

Gewenste Oplossing:

Bent tevreden als ik mijn bestelling binnen zijn waarvoor ik die had betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door w m chung