Klacht: Airfryer slaat af na ong 1 minuut

op 21 juni 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 juni 2015 airfryer besteld via cool blue. 2 jaar heel tevreden geweest en veel gebruikt. Al een paar keer viel hij eerder uit dan dat ik dacht ingesteld te hebben maar ging er vanuit dat ik het zelf niet goed had gedaan. Sinds ongeveer 2 weken slaat de fryer na ongeveer 1 minuut uit en ik kan er dan ook niets meer mee. Kwartiertje later wil hij wel weer aan maar slaat net zo weer af. Coolblue en daarna Philips gemaild en gebeld maar valt niet meer onder de garantie!! Ik heb gegoogeld en zie dat dit een veel voorkomend mankement is van de fryer. Philips doe hier wat mee!!Ik ben geloof ik niet de enige die dit net na de garantieperiode overkomt.

Gewenste Oplossing:

Als dit zo vaak voorkomt zou Philips zo schappelijk moeten zijn en de service verlenen door het apparaat kosteloos te repareren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door E. Vrielink