Klacht: Air lek

op 01 mei 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht voor mijn zoon zijn verjaardag 9 januari nieuwe nike air max 2017 van 190 euro. Vorige week kwam hij thuis, en bij 1 van z’n schoenen de air lek! Terug naar JD sports… die zijn totaal niet meewerkend want ik heb de bon niet meer! Weet exact welke datum en tijdstip ik ze gekocht heb..helaas dat mocht niet baten.

Gewenste Oplossing:

Als de air weer vol is, gerepareerd is...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Audreymilansem