Klacht: Agressieve chauffeur, geen reactie op klacht

op 30 augustus 2016 over Taxi2airport in de categorie Taxibedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 15 juni jl. werden mijn familie en ik opgehaald door een chauffeur van Taxi2airport. Op twee adressen, zoals aangegeven in de boeking en conform de extra vergoeding van 5 euro.

De chauffeur was netjes op tijd op beide adressen, maar toch begon hij woedend een bizar betoog over de gewenste ophaallocaties. Mijn vermelding over het tweede adres (“grotendeels op de route”) stond hem niet aan, aangezien dit door wegopbrekingen niet helemaal het geval was (in normale omstandigheden wel). Hierdoor moest hij hoogstens enkele minuten omrijden. Als niet-autorijder afhankelijk van OV en taxi’s, was ik mij niet van deze versperringen bewust. Daarnaast lijkt mij een goede voorbereiding ook de verantwoordelijkheid van de vervoerder, maar dat terzijde.

Ik probeerde het een en ander op kalme wijze uit te leggen, maar er werd mij verzocht “mijn grote mond houden”. Ook zou hij een “klacht indienen”. Meneer werd zo kwaad, dat wij vreesden om op 3:00 uur ’s ochtends in de middle of nowhere uit de taxi te worden gezet. Hij had de auto namelijk al eerder demonstratief en op onvoorzichtige wijze aan de kant gezet, om voor ons onduidelijke redenen. Niet prettig, als je met je hele familie in de auto zit. Ook na ons zwijgen (we wilden verder geen woorden meer vuil maken aan deze vreemde discussie), bleef meneer woedend en verwijtend. Hij zou 30 minuten te laat zijn bij zijn volgende afspraak, ondanks het feit dat hij hoogstens een paar minuten te laat bij ons voor de deur verscheen.

Om een lang verhaal kort te maken: als vaste, tevreden klant van Taxi2airport vind ik deze situatie zeer teleurstellend. Ik heb gehandeld naar eer en geweten en wens daarom zo niet te worden toegesproken. Ook het feit dat het bedrijf mijn klacht per e-mail compleet genegeerd heeft, vind ik niet netjes.

Gewenste Oplossing:

Een reactie lijkt me een goed begin.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Taxi2airport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Taxi2airport over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Taxi2airport nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Taxi2airport in behandeling genomen

Bericht van Taxi2airport

1 jaar geleden - Beste klant, Excuses voor de late reactie. Wij waren ons niet bewust van deze website. Allereerst vinden wij het erg vervelend dat u deze ervaring heeft moeten meemaken. Door middel van uw gegevens heb ik de boeking teruggevonden en kan ik u melden dat de partner niet meer werkzaam is bij Taxi2airport. Helaas is dit al enige tijd geleden en begrijp ik dat deze melding erg laat komt. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Het Taxi2airport Team

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Taxi2airport een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Taxi2airport

Heeft op 31 maart 2017 om 14:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Excuses voor de late reactie. Wij waren ons niet bewust van deze website.
Allereerst vinden wij het erg vervelend dat u deze ervaring heeft moeten meemaken.

Door middel van uw gegevens heb ik de boeking teruggevonden en kan ik u melden dat de partner niet meer werkzaam is bij Taxi2airport.
Helaas is dit al enige tijd geleden en begrijp ik dat deze melding erg laat komt.

Onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Het Taxi2airport Team

Alle klachten die gemeld zijn door Joeridev