Klacht: Afstandsbediening werkt niet

op 01 mei 2017 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind maart 2015 bij media markt in Utrecht een Sony kdl 48w650b gekocht. Sinds februari van dit jaar deed de afstandsbediening af en toe niet. Ik dacht t ligt aan de batterijen, deze vervangen en weer een paar weken verder. Dan deed ie weer niet. Eind april naar sony gebeld, moest de batterijen eruit halen en 2 keer op alle toetsen drukken, toen deed ie t weer
NA een paar dagen liet t ie weer afweten. Vandaag gebeld met sony. Ik had in februari moeten bellen……Kocht altijd sony maar nu nooit meer. Sony vond t vervelend maar kon niets voor mij betekenen. Van producten van zo een merk mag je toch meer verwachten?

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe afstandsbediening

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Muray