Klacht: Afmelden voor ongevraagde nieuwsbrief lukt niet

op 14 oktober 2016 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs een hotel geboekt via booking.com en sindsdien ontvang ik hun nieuwsbrieven, waarvoor ik me niet heb aangemeld. Wellicht een vinkje over het hoofd gezien, maar afmelden lukt niet! Heb nu al weken achter elkaar geprobeerd me af te melden en een mail gestuurd naar hun klantenservice. Geen respons!

Gewenste Oplossing:

Als ik geen nieuwsbrieven meer ontvang van booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ANC