Klacht: Afgekeurd boek

op 20 juli 2017 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag, vandaag heb ik mijn boeken ingeleverd en een ervan werd er afgekeurd vanwege waterschade. Dit was echter allang gebeurd en ik wist niet dat ik er iets van had moeten zeggen totdat ik thuis kwam en mijn ouders het vertelden. Mijn ouders en ik vinden het belachelijk dat ik er niks aan kan doen en er toch de prijs van moet betalen ookal was het niet mijn fout. Ik heb spijt dat ik het niet meteen aangaf maar dat kon ik niet weten. Zou ik hier aub niet de prijs van kunnen krijgen mvg Agatha

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn wanneer ik de boete niet hoef te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Agatha Brewster