Klacht: afbakbrood onvoldoende gebakken;te kort

Simakura op 28 maart 2018 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

AH Loosduinen
Al maanden moet ik constateren dat de afbakbroodjes (vooral de pistolets excellent )maar ook bruin stokbrood te kort gebakken worden met name op zaterdagen.Wellicht gaan ze een bepaalde tijd in de oven maar word er niet gekeken of ze ook gaar bruin genoeg zijn en daardoor wordt het taai. Afgelopen zaterdag was het weer ver onder de maat. Hoe anders bij de Lidl waar ik ook geregeld kom constant goed.
Jammer want ik winkel graag bij AH

Gewenste Oplossing:

Lang genoeg afbakken

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door