Klacht: Advertentie tijdens spelen candy crush oplichterij.

angeldhg op 12 september 2021 over Candy Crush in de categorie Apps (mobiele applicaties)

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens het spelen van candy crush kreeg ik elke keer een reclame te zien van superdealstunter.store. de websitenzag er geloofwaardig uit, echter toch toen ik over was gegaan tot een aankoop bleek dat dit bedrijf helemaal niet bestaat en ik mijn geld kwijt ben. Inmiddels ook aangifte gedaan bij de politie maar ik denk dat ik mijn geld niet meer terug zal krijgen.

Omdat ik de reclame via het spel candy crush telkens ontving stel ik hun ook aansprakelijk.

Gewenste Oplossing:

Geld terug, maar die kans is klein of candy crush mag niet dit soort reclames meer tonen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Candy Crush

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Candy Crush nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door angeldhg