Klacht: advertentie a 4 dagen: wachten op beoordeling

op 25 juli 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

info@delachendebuik.nl

Gewenste Oplossing:

Ik heb maandag een advertentie aangemaakt en ik wacht nog steeds op een beoordeling. Ik was al aan de late kant met het maken van deze advertentie, omdat alles tegen zat en nu ben ik al 4 dagen aan het wachten. Het is een advertentie over een vakantie kookboek aan te kondigen, maar ondertussen heeft heel Nederland al vakantie. Ik heb er 3 aangemaakt om te kijken welke het eerst pakt, maar ook dit had geen resultaat. k heb al een mail gestuurd naar helpdesk, maar hier krijg ik ook geen reactie op. Ik hoop dat jullie mij zo snel mogelijk kunnen helpen hiermee.

Alle klachten die gemeld zijn door Lonneke Kloet