Klacht: Administratie niet op orde!

RM22 op 28 november 2022 over Klarna in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eerst dien ik een klacht in op klarna en krijg ik pas een maand of langer pas reactie. Nu krijg ik toch een reactie, NIET TE GELOVEN.

Blijkt nou, je kan helemaal geen account maken bij klarna, dat lijkt alleen zo. Alles wat besteld word op 1 naam wordt gewoon zonder pardon in 1 account gekoppeld. En wat blijkt nou. Een 1 of andere vrouw/ meisje heeft op een vergelijkend nummer of iets met een hele andere naam iets besteld met klarna, wordt dit aan mij gekoppeld! Kan ik niks meer bestellen met klarna want mevrouw die op iets vergelijkend heeft gebruikt zit nu bij een incasso bureau.

Wat letterlijk in de mail staat:
”Het is namelijk zo dat er in principe geen accounts voor Klarna zijn. In plaats daarvan slaan wij de gegevens op die de klant voor elke bestelling heeft verstrekt. Alle e-mailadressen waarvoor je dezelfde persoonlijke gegevens hebt gebruikt, worden in ons systeem aan elkaar gekoppeld in één klantbestand. Ook als deze bestellingen zijn geplaatst met een ander e-mailadres.”

Dit is letterlijk wat klarna zegt. Als je dus iemands anders naam gebruik kan je gewoon alles op zijn naam zetten! Dan heb je volgens mij je klant registratie niet op orde. Ik werk zelf op een klantenservice en je hoort niet roekeloos jan en allemans gegevens aan elkaar te koppelen. Hierdoor krijg je dit soort problemen.

Ik heb me op het moment dat ik iets wou bestellen via klarna, mij voor het eerst geregistreerd. Nu beweren ze in 2017 en 2018 iets te hebben besteld, hun hebben dit gekoppeld aan 1 klant account omdat er iets vergelijkend was. Terwijl er iets besteld is op een hele andere naam en op de factuur staat ook een volledig andere naam en adres.

Dit zou niet mogen horen!

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat als oplossing dat klarna mijn account loskoppelt zodat ik mijn aankoop kan voldoen. Ook moeten ze zorgen voor een betere klant registratie. Je kan niet ervanuit gaan dat als er iets vergelijkend is het dezelfde persoon is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Klarna over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Klarna in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door RM22