Klacht: Actie s 20

op 09 juni 2021 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou bij de aanschaf van een s 20 een oordoppen set van Samsung krijgen, meerdere keren in samenspraak met samsung contact , krijg ik een mevr.uit waarschijnlijk curaçao of Aruba en omdat ik haar moeilijk kan verstaan krijg ik de deksel op mijn neus , enfin probleem cq actie niet opgelost, wacht weer na de zoveelste toezegging en ik ga nu radar inschakelen ,inmiddels met iemand in Nederland contact gehad , het bekende muurtje en kastje verhaal , geen samsin meer , wij gaan legaal over op Apple.
Echt zo slecht dit , praten over een yelf van bijna €900 , kom dan over de brug met je actie.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn zoon eindelijk de airplugs of hoe die dingen ook mogen heten krijgt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Glenn1111