Klacht: ACS werkt niet

Koenhen op 30 augustus 2021 over Worx in de categorie Gereedschap & Machines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 21/6/2021 een ACS systeem op mijn Landroid S300 gekocht omdat ik een console met zonnewijzer in mijn grasveld heb staan. Echter de robotmaaier met ACS loopt gewoon tegen de console op wat op de duur de behuizing zal beschadigen. Zet ik echter een zwarte plastic emmer in de baan dan gaat de maaier er mooi omheen. Maar tegen de console knalt hij gewoon tegenaan. Ik heb deze klacht al bij Hornbach ( daar ACS gekocht ) gemeld maar daar moest ik maar de robot resetten maar dat werkt niet en is volgens de info van Worx ook niet nodig. Voor mijn geval is het ACS systeem totaal nutteloos.

Gewenste Oplossing:

Oplossing van het probleem en anders geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Worx

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Worx nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Koenhen