Klacht: Mijn eerste en tevens laatste Acer die ik aanschaf

sjako28 op 11 december 2013 over Acer in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn nieuwe aanwinst: een laptop Acer Travelmate P253-E is nu al supertraag, terwijl ik er geen bijzondere dingen mee doe. Gewoon emailen, wat Word en Excel en surfen op het internet.
Toen ik de laptop in gebruik nam dacht ik dat de traagheid te maken had met updates en dergelijke die nog op de achtergrond draaiden, dus heb ik in eerste instantie nog niet aan de bel getrokken. Maar helaas bleek de snelheid niet te verbeteren.
De processor heeft blijkbaar al moeite om de standaardsoftware aan te kunnen.Ik vind dat de fabrikant hiermee een ondeugdelijk product op de markt brengt.
Ik heb telefonisch contact gehad met de technische afdeling van Acer en die geeft aan dat de traagheid een verschijnsel dat hoort bij dit product en waar ik dus mee zal moeten leren leven.
Zij verwezen mij naar de leverancier. De leverancier geeft aan dat ik de eerste 8 dagen nog zonder problemen had kunnen inruilen, maar dat ik nu te laat ben en evt. nog 60% terug zou kunnen krijgen als ik hem retourneer. Een afschrijving van 40% voor het in bezit hebben van een ondeugdelijk product vind ik wel erg snel!
Ik heb er een garantie uitbreiding bij gekocht voor drie jaar. Omdat de computer nu al zo traag is heb ik daar ook spijt van, want als deze PC iets langer functioneert zal de traagheid ongetwijfeld verder toenemen en daarmee ook mijn plezier in het gebruik en dus is deze pc over drie jaar al lang weer vervangen. Het zal geen Acer worden.

Gewenste Oplossing:

Ik zou mijn (mis)koop graag kosteloos ongedaan willen maken en om willen ruilen voor een snellere laptop, met behoud van de garantie uitbreiding. Uiteraard ben ik bereid om een eventueel prijsverschil bij te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Acer over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Acer in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Acer een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Acer

Heeft op 20 december 2013 om 12:37 geantwoord

Geboden Oplossing:

Op 20.12.2013 heeft de afdeling Aftersales de klant een privé bericht gestuurd met daarin de mogelijkheden die Acer heeft.

Alle klachten die gemeld zijn door