Klacht: acebook profiel en pagina’s op non actief

op 14 januari 2019 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Facebook heeft 4 maanden geleden mijn Profiel en daarmee mijn pagina’s op non actief gezet! Ik ben al 4 maanden bezig met uit te zoeken waarom. Ik krijg geen antwoord. Ik kan mijn pagina’s niet updaten. Het gaat hier over zaken pagina’s. Het profiel: Xandrasplace xandra Link: https:www.facebook.comxandrasplace1

Gewenste Oplossing:

Dat ik weer bij mijn pagina's kan

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xandrasplace