Klacht: Account verwijderd

op 10 juli 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is van mij 2x een account van fb verwijderd binnen 14 uur. Heb van de week mijn oude op delete gezet. Alle gegeven klopten gewoon, heb maar 1 fb account. Maak ik een nieuwe aan, is deze binnen 12 uur hoogst waarschijnlijk weg. Het bezopener is dat je ze niet kan bereiken. Het is belachelijk dat een account met al je gegevens zomaar verwijderd mag en kan worden, zonder er melding van te maken door Facebook. Niks geen privacy meer, 0,0. Wat willen ze nu daar? Updates die niet werken en ga zo maar door. Mijn oude profiel foto kon ik niet meer uploaden. Bedrijven, adverteer aub niet bij dit corrupte zooitje, ze verdienen het niet.

Gewenste Oplossing:

Normaal account, zonder steeds verwijderd word. Hoef enkel mijn vriendin erop. Als dat al te veel is gevraagd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rik84