Klacht: Account uitgeschakeld

op 18 december 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn account is plotseling uitgeschakeld. Beroep aangetekend via hulpcentrum (meerdere keren). Een standaardmail gekregen waar ik niks mee kan. Geen waarschuwing en heb geen idee waarom. Aangegeven dat mijn account waarschijnlijk gehacked is. Geen antwoorden dus.

Gewenste Oplossing:

Als mijn account weer ingeschakeld word. En mij verteld kan worden wat er aan de hand is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door W. Brs