Klacht: Account is gedeactiveerd

Xsherrie op 21 november 2022 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn account is ten onrechte gedeactiveerd. Ik postte al niet zoveel, maar ik hecht wel veel waarde aan mijn foto’s en contacten die erop staan. Het is erg frustrerend dat ik er helemaal niet meer op kan om de een of andere reden die Joost mag weten. Ik heb niks verkeerds gedaan. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen want ik ben er erg ontdaan door.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn account terug die Facebook ten onrechte heeft gedeactiveerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Xsherrie