Klacht: Account is geblokkeerd tot identiteit is beoordeelt

op 22 februari 2018 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 18-2 is mijn account geblokkeerd door fb. Ik moest mijn identiteit bevestigen. Na de gevraagde informatie te hebben verstrekt foto en kopie ID nu nog geen toegang tot fb. Zonder dat ik weet waarom dit is. Klagen bij fb kan niet omdat ik geen account heb die ik kan gebruiken en een nieuw account aanmaken kan niet.
Al via Twitter berichten gestuurd maar fb reageert niet.

Gewenste Oplossing:

als mijn account weer vrij is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mulder230