Klacht: account geblokkeerd

op 14 oktober 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds enige maanden heeft Facebook mijn account geblokkeerd. Ik moest een ID-kaart kopie aan hen zenden en heb dat al twee weken geleden gedaan, maar nog steeds geen antwoord. Ze zouden zo spoedig mogelijk antwoord geven. Wat doen ze met mijn gegevens en nu ook mijn ID-kaart? Ik wil mijn tijdlijn terug.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer op mijn tijdlijn kan komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jo-jobaux