Klacht: Account geblokkeerd

op 25 mei 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een account om kleding te verkopen dit is al omgezet naar een pagina. Nu ben ik tijdelijk geblokkeerd! Uit het niets. Nu moet ik me id uploaden maar de Koosje zuid is niet mijn echte naam dat is Corine Zuidersma. Dus hoe kan ik nu zorgen dat ik weer gebruik kan maken. Mvg Corine Ps. Weet ook niet hoe ik met Facebook contact kan opnemen

Gewenste Oplossing:

Als me blokkade word opgeheven en ik weer op Facebook kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CORINE Zuidersma