Klacht: Account geblokkeerd

op 28 mei 2021 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn account is onverwacht geblokkeerd omdat ik niet oud genoeg zou zijn. Als ik het daarvoor bedoelde formulier ID-bewijs op wil sturen, wordt er aangegeven dat de info niet verstuurd kan worden. Er is geen mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met FB via mail of tel.nr.

Gewenste Oplossing:

Als mijn account gedeblokkeerd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Petra van Aalst - Stoop