Klacht: Account geblokkeerd

Janhln op 27 april 2020 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor mijn bedrijf pagina’s aangemaakt. Nu vraagt Facebook mij plotseling een foto van mijn gezicht te downloaden als bewijs dat het een echt account is. Ik heb dat gedaan maar omdat mijn profielfoto een logo is word dat niet herkend door het systeem van facebook. Ik kan tot nu niet rechtstreeks naar Facebook bellen of schrijven. Alles is geblokkeerd. Mijn bedrijf heeft daardoor schade… Is dit hoe Facebook met ondernemers omgaat… Nergens zijn ze te bellen of te mailen. Geen telefoonnummers , nergens… En ik ben niet de enige ondernemer met dit probleem… .

Gewenste Oplossing:

Als mijn account wwer hersteld wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Janhln