Klacht: Account en klacht verwijderen

op 19 september 2016 over Klacht.nl in de categorie Klachtensite

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn klacht heel vaak al proberen te verwijderen alleen het gaat maar niet weg. Als je mijn naam googled kom je gelijk op de klacht. Dit wil ik graag weg hebben! kunnen jullie mij vertellen hoe dat moet?

Gewenste Oplossing:

Als klacht niet meer openbaar is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Klacht.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Klacht.nl in behandeling genomen

Bericht van Klacht.nl

7 maanden geleden - Beste, Onder uw naam kan ik helaas geen andere klachten terugvinden. Onder welke gebruikersnaam/e-mail heeft u deze klacht gemeld? Met vriendelijke groet, Tom tom@klacht.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Klacht.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Klacht.nl

Heeft op 20 september 2016 om 16:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste,

Contact gehad per mail. Gebruiker heeft de klacht zelf van Klacht.nl verwijderd. Deze zal binnenkort ook uit de zoekresultaten van Google verdwijnen. Klacht.nl heeft hier verder geen invloed op, contact opnemen met Google om dit proces te versnellen. https://support.google.com/websearch/troubleshooter/3111061?hl=nl.

Met vriendelijke groet,
Tom
tom@klacht.nl

Alle klachten die gemeld zijn door sel bel