Klacht: Aanbieder heeft mij een fake Samsung s8 verkocht

op 06 juni 2017 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb daarna marktplaats gemailt over deZe Klacht en wou Zijn ip adres hebben zodat de politie hem kunnen oppakken wat Krijg ik Voor antwoord Je vraagt om het IP adres van de adverteerder maar wegens de privacy wetgeving mag ik geen persoonlijke gegevens van derden verstrekken. Ik hoop op je begrip hiervoor. nou sorry hoor daar heb ik geen begrip Voor Ja als zij mij 520 euro terug betalen ze laten deZe persoon gewoon Zijn gang Gaan Ja in de gaten Houden daar hem ik niks aan

Gewenste Oplossing:

Ik Ben pas tevreden als zij het ip adres geven en dat de politie hem kunnen oppakken en Mijn geld terug Krijg , of dat marktplaats Maar met een oplossing komt met dit persoon ik vindt dat marktplaats Verantwoordelijk is

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R0dney1974