Klacht: 50 euro cashback actie galaxy Note 3 flipcover

op 24 januari 2014 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik heb 7 December gebruik gemaakt van de samsung galaxy note 3 50 euro retour bij aankoop van een flipcover.
Ik heb alle documenten die benodigd waren opgestuurd,
De kassabon van mijn samsung galaxy note 3, van de flipcover, de streepjes code etc. Tot op heden nog niks vernomen van samsung. Als trouwe klant van samsung ben ik dit niet gewend. Ik vraag me dan ook af of ik nog langer moet afwachten of dat ik mijn geld niet meer terug krijg.

Met vriendelijke groet,

Vera Veldscholten

Gewenste Oplossing:

50 euro retour, samsung galaxy note 3 flipcover cashback actie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Samsung in behandeling genomen

Bericht van Samsung

4 jaren geleden - Geachte veradollface, Wat vervelend om te horen dat u tot op heden geen cashback heeft ontvangen. Wij hebben u zojuist een privé bericht gestuurd, wij verzoeken u hierop te antwoorden. Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Jaime Samsung Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door veradollface