Klacht: 3 in de rij kassa erbij?

op 28 mei 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er staat bij de kassa netjes een bordje met het 1 en ander erop qua regels die de Lidl zou moeten hanteren, waaronder 3 in de rij kassa erbij. Ik maar zo vaak mee dat dit niet gebeurt. Er is dan 1 kassa open en er staan dan zo\’n 8 mensen in de rij. Heb dit al meerdere malen gemeld aan het winkelpersoneel en bedrijfsleider en gevraagd aan de caissière. Ik krijg dan een boze blik, word een rot opmerking gemaakt of word genegeerd. Persoonlijk vind ik dit echt niet kunnen, al helemaal niet wanneer een winkel hiermee adverteert!
Graag zie ik dit opgelost want ik ( en waarschijnlijk vele andere mensen) erger mij hier enorm aan.

Gewenste Oplossing:

Wanneer hier gehoor aan gegeven wordt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 17 juni 2016 om 13:14 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Farah Remmelzwaal