Klacht: 2xbetaald voor hetzelfde

op 17 augustus 2017 over Decathlon in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben in decathlon Frankrijk Mézières geweest tijdens mijn vakantie in bouillon heb daar 2 turnzakjes van 2,99€ per zakje gekocht de verkoopster zei dat de betaling met mijn kaart niet was doorgegaan heb het opnieuw moeten doen omdat ze zei dat ik mijn kaart tevlug had uitgetrokken nu zie ik op mijn uittreksel van de bank dat het 2x is afgetrokken dus er is 2×5,98 afgetrokken weet dat het maar een kleine som is maar toch ik geloofde hen vriendelijke groeten mevr Carine hollebeke kaartnummer 2090550896565 was ook niet tevreden over de vriendelijkheid

Gewenste Oplossing:

Graag had ik het kleine bedrag terug en sorry voor het ongemak maar ga niet meer terug naar die winkel in alle andere winkels al heel tevreden geweest

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Decathlon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Decathlon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carine Hollebeke